Denní horoskop VAH na 18. 11. 2022

Váhy 18. 11. 2022

Dnes možná zažijete příval duchovních vhledů. Cokoli k vám přijde, se vám bude zdát jasné a správné a mohlo by vás to inspirovat k hudbě, poezii nebo malování. Jediným problémem může být, že tyto vhledy mohou zmizet, pokud si je hned nezapíšete. Vize z druhé strany mohou být pomíjivé. Pokud se vám líbí to, co k vám přichází, zaznamenejte si to. Budete rádi, že jste to udělali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika by mohla být velmi riskantní. V jednu chvíli se váš milostný zájem může zdát obzvlášť intenzivní a vášnivý, v další chvíli se stane neurčitým a neochotným udělat si nějaké konkrétní plány na tento den nebo i na další dny. Pokud chcete z tohoto dne vytěžit maximum, vezměte si na starost domluvu na společném výletě a užívejte si bez zvláštních očekávání.

Práce

Vaše sebedůvěra je silná a váš emocionální stav sebevědomý. Uplatněte tento úžasný postoj při řešení pracovních záležitostí, ať už se dnes nacházíte v práci, nebo ne. Průlomy, které k vám dnes přicházejí, jsou nesmírně cenné.

Peníze

Toto období pro vás znamená pozitivní vliv na vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír přináší sdělení o nové příležitosti vydělat krátkodobě více peněz a zároveň provést dlouhodobější proměnu způsobu, jakým ve svém životě spoříte, utrácíte a nahlížíte na peníze. Vede to k větší životní proměně, protože se přestanete starat o to, co nemůžete ovlivnit, a stanete se v tomto procesu silnějšími.

Zdraví

Aspekt dne vám dává příležitost zpomalit a podívat se do svého nitra  zda si na to najdete čas, záleží jen na vás. Vědět, jak se cítíte, je velmi důležitým přínosem, i když to není úplně snadné po celou dobu. Ve skutečnosti se můžete setkat s odporem druhých lidí při snaze prozkoumat své pocity. Dobrým způsobem, jak zjistit, co cítíte, je klidná meditace, případně postačí virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také