Denní horoskop VAH na 2. 5. 2023

Váhy 2. 5. 2023

Vaše představivost by dnes měla létat vysoko, Váhy. Ať už se věnujete psaní, hudbě nebo tanci, využijte svou tvůrčí inspiraci naplno. Pokud tak neučiníte, vaše nápady se mohou rozplynout, jakmile se objeví. Pokud jste příliš zaneprázdněni, udělejte si alespoň čas na to, abyste si své postřehy a případné možnosti jejich rozvinutí zapsali. Pak budete mít záznam, ke kterému se můžete v budoucnu vrátit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace podporuje romantiku. Je to skvělý čas, abyste pozvali svou drahou polovičku k sobě domů a proměnili ji v budoár opravdové lásky. Používejte vonné svíčky, mějte kolem sebe spoustu aromatických olejů pro všechny účely, od relaxace až po masáže. Uvařte jídla, která jsou skutečně smyslná a báječně se jedí, a především se skvěle bavte. A nakonec se ujistěte, že to v budoucnu často zopakujete.

Práce

Nesnažte se na někoho vyzrát, protože to prostě nebude fungovat. Ostatní vaše triky snadno prokouknou. Nejlepší je zcela otevřený a upřímný přístup. Nebojte se odhalit své skutečné pocity namísto pouhých myšlenek.

Peníze

Tento týden máte základ, na kterém můžete vybudovat další zabezpečení. Aktivita ve vašem sektoru dluhů vám usnadní splácení kreditních karet a úvěrových linek. Nyní jste schopni vydělat více peněz a rozdělit je podle svého uvážení.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu postavení planet budete jistě pociťovat určité napětí, pokud jde o získání toho, co chcete. Můžete se ho snažit ignorovat, ale nakonec se vaše frustrace bude jen velmi málo kontrolovat. Doporučujeme převzít kontrolu nad svým jídelníčkem, cvičením i denním rozvrhem. Odpočinek, který potřebujete, určuje váš přístup ke každodennímu životu, tak proč nemít pod kontrolou čas spánku a zítra se neprobouzet na správné straně postele?

Přečtěte si také