Denní horoskop VAH na 2. 6. 2023

Váhy 2. 6. 2023

Váhy, nesmíte očekávat, že si dnes budete dělat, co se vám zlíbí. Právě naopak. Mohou vás omezovat technická omezení. Možná vám nebudou stačit ani finanční prostředky. Jinými slovy, nebudete moci dodržovat svůj obvyklý model, kdy se uchylujete na duchovní ostrov a tiše rozjímáte o svých vnitřních myšlenkách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie naznačují, že pokud se vám podaří dostat se k milovaným tím, že jim ukážete, že sdílíte jejich vášnivé zájmy, pak uspějete i v mnoha jiných ohledech.

Práce

Odvahu získáte, když si budete jistí. Jakmile získáte tento pevný základ, budete mít víru, abyste mohli sebevědomě skočit do neznáma. Dnes je vaše myšlení zcela praktické. Budete schopni najít stabilitu, po které toužíte.

Peníze

Tyto aspekty jsou skvělé nejen pro energii a vyřizování záležitostí, ale také pro fyzické aktivity, jako je cvičení. Pokud jste chtěli více chodit ven nebo začít cvičit jógu, tento týden je tím pravým začátkem. Je také skvělý pro sublimaci energie do změny vaší finanční situace k lepšímu. Začněte s vážným plánem splácení dluhů.

Zdraví

Dnešní astrální energie posiluje váš přirozený smysl pro uzemnění. Krk, hrdlo a štítná žláza jsou zvláštní oblasti těla, o které je třeba obzvláště pečovat. Štítná žláza řídí naši fyzickou hmotnost. Pravidelné cvičení, které provádíte, pomáhá štítné žláze chránit vaše tělo před nepravidelným přibýváním nebo ubýváním na váze. Pokud sedíte u počítače, věnujte zvláštní pozornost krku. Nezapomeňte si tyto svaly během dne protáhnout.

Přečtěte si také