Denní horoskop VAH na 20. 11. 2022

Váhy 20. 11. 2022

Nastal čas, abyste se ujali vedení v milostných a romantických záležitostech. Pro vás, kteří obvykle rádi přenecháváte vedení v této oblasti jiným, to nebývá častý jev. Ve vašem milostném životě začala nová etapa. Měli byste přemýšlet o expanzi do nových sfér s novými lidmi a novými okolnostmi, případně s obojím. Je načase, abyste se ujali vedení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mnohé z toho, co se vám dnes v romantickém životě přihodí, závisí na tom, jak se svým partnerem (současným či budoucím) nebo budoucím milencem komunikujete určité věci. V této záležitosti máte na výběr. Buď se mu můžete zcela odcizit tím, že o určité záležitosti budete diskutovat tak, že si bude myslet, že jste se zbláznili, nebo se můžete pokusit pochopit jeho úhel pohledu a podle toho s ním konverzovat.

Práce

Plánujte dopředu! Než uděláte první kroky, promyslete si vše v hlavě. Zeptejte se sami sebe, jak se bude den vyvíjet. Přehrávejte si v hlavě film a ptejte se sami sebe, co bude následovat po první scéně, pak po scéně druhé atd. Nástrahám se můžete vyhnout.

Peníze

Toto období pro vás znamená pozitivní vliv na vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír přináší sdělení o nové příležitosti vydělat krátkodobě více peněz a zároveň provést dlouhodobější proměnu způsobu, jakým ve svém životě spoříte, utrácíte a nahlížíte na peníze. Vede to k větší životní proměně, protože se přestanete starat o to, co nemůžete ovlivnit, a stanete se v tomto procesu silnějšími.

Zdraví

Tranzit dne zvyšuje vaši náklonnost k partnerovi, dětem, a dokonce i domácím mazlíčkům – vše, co zahrnete láskou, silně pocítí vliv této planetární energie. Nečekejte však, že to bude přijato s velkým díky. Někdy lidé berou to, co jim dáváte, tak, že si říkáte, zda vědí, jak cenné jsou vaše city. Nedovolte, abyste se kvůli tomu cítili uraženě; stačí se o této obavě zmínit a vše bude v pořádku. Nezapomeňte pít hodně vody, abyste si udrželi pružný emocionální stav.

Přečtěte si také