Denní horoskop VAH na 20. 12. 2022

Váhy 20. 12. 2022

Nenechte se zahltit intenzivní energií dne. Místo toho, abyste se jí báli, využijte ji jako palivo pro udržení své vnitřní síly. Vaše nitro má obrovskou přitažlivost, která může vést masy. Nenechte se zahltit nerozhodností. Pamatujte, že ať už si vyberete jakoukoli cestu, je to ta správná. Nemůžete udělat nic špatného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie vás nebude zrovna vybízet k tomu, abyste se otevřeli a sdíleli své nejhlubší a nejupřímnější pocity. Místo toho můžete mít pocit, že budete chtít předvést jedno ze svých pověstných žihadel, pokud se někdo odváží zmínit o konkrétní osobě, která vám působí nemalé potíže. Možná bude lepší, když se budete držet spíše nezávazné konverzace, než abyste se pokoušeli o nějaké hluboké věci.

Práce

Odvážná a poněkud lehkomyslná taktika, kterou jste v poslední době zvolili u nějakého projektu, se vám začíná mstít. Nyní vidíte výsledky svého nezralého přístupu. Vykompenzujte si to tím, že se budete nějaký čas zabývat chladnou realitou situace.

Peníze

Tento týden se zaměřte na svou práci. Zeptejte se sami sebe, zda jste spokojeni s tím, čím se živíte, nebo zda byste měli nějaké změny. Pokud je to ta druhá možnost, trocha přemýšlení a aplikované akce může přinést skvělé výsledky. Podpůrný aspekt naznačuje období obnoveného zájmu o váš peněžní život, investice a zabezpečení. Jste na dobré cestě.

Zdraví

Čím upřímnější k sobě budete, tím více příležitostí budete mít k dosažení svých cílů. Když se podvolíte pochybnostem o vlastní vůli, jako mávnutím kouzelného proutku najdete společníky na cvičení. Když otevřeně mluvíte o svých problémech s jídlem, stanete se zasvěcenými do přístupů a strategií, které by vám jinak unikly. To, co držíte v sobě kvůli strachu z výsměchu nebo odhalení, bude jen hnisat a nakonec vám způsobí neštěstí.

Přečtěte si také