Denní horoskop VAH na 22. 12. 2022

Váhy 22. 12. 2022

Nové vyjednávání o vztazích může dnes způsobit smutek. Možná zjistíte, že snaha o nápravu nebude fungovat. Na povrch mohou vyplout emoce z minulosti, které způsobily potíže. Jejich uvolnění by mohlo přinést odvahu jít dál. Vazby s druhými jsou jako hmota a energie. Lze je měnit, ale nelze je vytvořit ani zničit. Ať už má skutečné pouto jakoukoli podobu, vždy bude existovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie přináší pocit klidu po neklidných časech. V poslední době jste si prošli několika docela drsnými situacemi, ale místo toho, aby se váš partnerský vztah (současný nebo budoucí) ocitl v hlubších vodách, vynesl na povrch základní sílu. Nyní víte, že to, co mezi vámi je, vydrží i nejtěžší zkoušky, a vyzbrojeni tímto vědomím sebevědomě čelíte budoucnosti.

Práce

Celkově procházíte velmi skličujícím obdobím, pokud jde o vaši kariéru, a může pro vás být obtížné udržet si chladnou hlavu. Buďte na sebe mírní a neočekávejte příliš mnoho. Váš čas přijde. Buďte trpěliví.

Peníze

Tento týden se zaměřte na svou práci. Zeptejte se sami sebe, zda jste spokojeni s tím, čím se živíte, nebo zda byste měli udělat nějaké změny. Pokud je to ta druhá možnost, trocha přemýšlení a aplikované akce může přinést skvělé výsledky. Podpůrný aspekt naznačuje období obnoveného zájmu o váš peněžní život, investice a zabezpečení. Jste na dobré cestě.

Zdraví

Určitě máte rádi jistotu a s tak silnou nebeskou energií se dnes můžete cítit trochu slabí. Zapátrejte v tom, co víte, a posilněte se ochranným okolím. To znamená, že se budete držet svého cvičebního režimu a nepolezete pod peřinu. Přinuťte se dodržovat své zdravé návyky – čerstvé ovoce a zeleninu, dostatek vody  a pak si jděte brzy lehnout, abyste měli čas na lenošení a zažili pohodlí své postele.

Přečtěte si také