Denní horoskop VAH na 22. 6. 2022

Váhy 22. 6. 2022

Lidé se dnes mohou zdát trochu tvrdohlaví. Vaše schopnost přizpůsobit se může být vystavena zkoušce, Váhy. Lidé ve vašem okolí budou pravděpodobně vyžadovat vaši něžnou a soucitnou povahu. Nabídněte ostatním pečující ucho a silné rameno, na kterém se mohou vyplakat. Držte se při zemi a buďte klidní. Čím více se budete držet při zemi, tím snáze se vyrovnáte s dnešní energií.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Smysl pro humor je jedna věc, ale někdy se to může vymstít, jak se můžete přesvědčit při dnešním astrálním vyrovnání. Někteří lidé jsou poměrně citliví na poznámky mimo mísu a dotyčná osoba, která je zároveň někým, koho velmi obdivujete, si to může zapsat jako bod proti vám. Možná bude lepší, když si v budoucnu dáte pozor na jazyk.

Práce

Jste dnes chybějícím článkem důležité skládačky. Někdo vás požádá o váš odborný názor na určitou otázku. Poskytněte mu ho bez obcházení. Přejděte rovnou k věci. Nemá smysl snažit se skrývat pravdu.

Peníze

Tento týden se ve vašem horoskopu rozsvítí oblasti, které chtějí vyjít ven a prozkoumat vše, co život nabízí, od emocionálních přes fyzické až po duchovní. Pokud jde o změny v oblasti peněz, je nutné jít s proudem. Nejsou špatné, ale budou vyžadovat trochu trpělivosti.

Zdraví

To, co jste si dali včera, pokud jde o jídlo a pohyb, nemusí být pro dnešek vhodné. Snažte se své chování měnit a stále si uvědomovat potřeby těla. Zvažte formy cvičení, kterých jste se nikdy neúčastnili: zamyslete se nad tím, proč tomu tak je  existují tělesné problémy, které vám brání v tom, abyste si případně určité formy cvičení užívali? Dnešní aspekt vám pomůže při zkoumání těchto hlubin. Zkuste se napojit na vzpomínky na zážitky z raného dětství na hřišti.

Přečtěte si také