Denní horoskop VAH na 23. 11. 2022

Váhy 23. 11. 2022

Vaše chování se chystá zlepšit váš milostný život. Už se nebudete zabývat svým tělem. Už vás nerozptyluje během vášnivých chvil. Soustředíte se a užíváte si tady a teď a neztrácíte se v myšlenkách jako obvykle. Jste nový člověk, který se chystá prožívat radosti života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli se obvykle rádi držíte v pozadí a staráte se o hladký průběh věcí, dnes budete nuceni vyjít ze skříně a užívat si toho, že jste sami sebou. Pokud hledáte lásku, pak neseďte tiše v koutě, ale jakýmkoli způsobem se bavte s lidmi a užijte si to. Prospěje vám, když budete otevřenější a upřímnější!

Práce

Jste frustrovaní z toho, co vám bylo rozdáno. Je pro vás těžké hrát dobře se skromnými kartami, které jste dostali. Snažte se a dělejte to s úsměvem. Nevytvářejte na sebe žádný velký tlak.

Peníze

Podpůrný aspekt nyní ovlivňuje vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír naznačuje, že bude přicházet více peněz a více příležitostí k výdělku. Je zde také náznak hlubších změn, které se odehrávají v delším časovém období. Nyní budete realizovat nové plány, abyste ušetřili peníze do budoucna. Investujte je a zajistěte si jejich růst.

Zdraví

Dávejte si pozor, co dnes jíte. Dnešní den není vhodný k tomu, abyste zkoušeli něco nového v oblasti jídla, ani k tomu, abyste se vzdali diety. Je však vhodná doba pro jemné zavedení nové disciplíny týkající se toho, co jíte. Chtěli jste omezit mléčné výrobky nebo začít vyřazovat ze svého jídelníčku zpracovaný cukr? To jsou pro vás dvě dobré volby. Dalším dobrým doporučením je vyhýbat se obzvláště těžkým nebo kořeněným jídlům.

Přečtěte si také