Denní horoskop VAH na 23. 8. 2022

Váhy 23. 8. 2022

Váhy, dnes by vás mohly potkat náhlé psychické vhledy, které se zdají být důležité, ale jejich význam by mohl být pro vás zmatený. To by vás dnes mohlo trápit, pokud si své myšlenky nezapíšete. Někdy může proces zaznamenávání vašich myšlenek vynést význam vhledu na světlo. Pokud to nepomůže, nechte si poznámky na zítřek. Pak by se věci měly vyjasnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Sílu slov můžete dnes využít k tomu, abyste ve svém romantickém životě něco změnili. Pokud potřebujete provést nějaké změny, energie dnešní planetární konfigurace vám v tom pomůže. Důležitou otázkou je, odkud vycházíte, což může způsobit zklamání. Pokud se dokážete s druhým podělit spravedlivě, bude to lepší.

Práce

Zdá se, že napětí je všude, kam se podíváte. Zkostnatělé představy ostatních lidí stojí v cestě vašemu pokroku. Teď není nejlepší doba na to, abyste na lidi tlačili nebo je přesvědčovali o něčem, čemu nevěří. Držte se zpátky v ústraní.

Peníze

Toto období je plné výzev, kdy vesmír vyvolává nejrůznější emoce, z nichž některé mohou být cenné, pokud jde o vydělávání peněz. Váš mozek uvolňuje některé ze svých nejkreativnějších materiálů, takže si připravte tužku a papír, abyste si mohli zapsat, co prožíváte. Přetvořte to v něco výjimečného a dejte se do práce, abyste to prodali s maximálním ziskem!

Zdraví

Vzhledem k vaší schopnosti vidět ve všem dvě strany (ne-li více) se vám dnešní den bude zdát poněkud extrémní. Využijte svou energii k tomu, abyste se připravili na nepředvídané potřeby: zásobte ledničku čerstvými, zdravými potravinami, vyřiďte záležitosti týkající se svého zdraví a uspořádejte si skříňky v koupelně, abyste měli vše, co potřebujete pro případ, že onemocníte. Pokud se budete cítit připraveni, budete se cítit bezpečněji. Tento den není vhodný k přijímání nebo rušení závazků.

Přečtěte si také