Denní horoskop VAH na 24. 9. 2022

Váhy 24. 9. 2022

Vaše vřelost, citlivost a porozumění ve vztazích s těmi, na kterých vám záleží, jsou zvýšené, Váhy. Měli byste se cítit obzvlášť dobře, protože vaše zdraví je dobré. Chcete se dostat ven a být ve společnosti s přáteli a rodinou. Pokud nejsou naplánovány žádné výlety, neváhejte být jejich iniciátorem. Všichni se budou báječně bavit a vaši společnost si velmi užijí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vždycky jsi zbožňoval mluvení a dnes budeš obzvlášť. Váš milenec se může jen těžko dostat ke slovu, a to i v případě, že z nedostatku dechu zmodráte. Ale i ostatní rádi vyjadřují své pocity. Vážně, pokud dokážete zůstat v klidu a budete se snažit stále poslouchat, aniž byste se vrtěli, možná uslyšíte něco, co vám bude ku prospěchu.

Práce

Nenechte se zahltit pracovními záležitostmi. Není zdravé, aby práce tak silně ovlivňovala vše, co děláte - zejména když jste mimo pracoviště. Když odcházíte z práce, nechte tam její zátěž.

Peníze

Vesmír vytváří podmínky pro náhlé záblesky vhledu a geniality. Není čas sedět stranou nebo být pasivní. Místo toho vás vyzýváme, abyste se zaměřili na svůj domov a emoce a našli nejvýnosnější nápady a nejlepší způsoby, jak vydělat peníze právě teď. Domácímu podnikání se daří. Nápady, které vycházejí ze srdce, lze bez větších problémů proměnit v chalupářský průmysl.

Zdraví

Snažte se dnes na každý problém nahlížet ze dvou stran. Kosmická energie vás může zavést k zrcadlu, kde můžete být v pokušení být kritičtí a nelítostní. Buďte k sobě laskaví: pamatujte, že to, jak se cítíte, nejvíce ovlivňuje to, co si říkáte, a ne to, co říkají druzí! A cítíte se dobře, pokud se přijímáte takoví, jací jste, a děláte něco pro to, abyste zůstali zdraví. Tuto energii můžete využít k tomu, abyste poznali a ocenili to, co ve vašem životě funguje. Pokud vaše nohy fungují, používejte je!

Přečtěte si také