Denní horoskop VAH na 26. 10. 2022

Váhy 26. 10. 2022

Myslíte na přátele a členy rodiny, kteří žijí daleko, a přemýšlíte, co dělají. Možná pociťujete nostalgii a stesk po dobách dávno minulých. Nezabývejte se tím. Zavolejte svým přátelům. Budou rádi, že se ozvou, a vy budete mít z tohoto dne pozitivnější pocit. Večer věnujte trochu pozornosti těm, které máte rádi a kteří žijí poblíž.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte úžasný plán, o který byste se rádi z celého srdce podělili se svým miláčkem. Jenže už teď víte, jaká bude jejich reakce. S největší pravděpodobností bude jejich reakce spočívat v tom, že budou ve vašem novém projektu hledat díry, až budete ochotni to prostě vzdát. Využijte vzniklého pocitu konfliktu k tomu, abyste se rozhodli, že naopak vy z toho uděláte velký úspěch.

Práce

Budete v pokušení ostatní lidi vyřadit, protože se zdá, že nikdo není na vaší vlnové délce. To ale není tak docela pravda. Mezi bláboly se skrývá spousta nečekané moudrosti. Nejlepší bude, když budete mít vždy alespoň jedno ucho otevřené.

Peníze

Do vesmíru teď vkládáte pořádnou energii. Ostatní vás vnímají jako cílevědomého člověka, který bez problémů zvládá více povinností. Díky vlivům na vaše sociální skupiny a politiku se můžete stát vládcem scény dříve, než se nadějete. Využijte toho k tomu, abyste si řekli o více peněz v současném zaměstnání nebo si našli nové.

Zdraví

Pokušení je mnoho, ale zamyslete se nad reakcí svého těla na nadměrné požitkářství. Není na čase dostat se na správnou cestu a přijmout pravidelný zdravotní režim? Někdy stačí jen věnovat čas zamyšlení nad svými rozhodnutími a odpověď najdete přímo uprostřed svého mozku! Zpomalte dnes u šálku heřmánkového nebo jiného bylinkového čaje a všimněte si posunu ve svém vnímání.

Přečtěte si také