Denní horoskop VAH na 26. 12. 2022

Váhy 26. 12. 2022

Dnes budete ve svém živlu. Hvězdy vás vyzývají, abyste zkusili něco jiného. Když se na věci díváte relativně, proč se místo toho, abyste se změnili v neurčitého generála, nepokusíte přijít s filozofií, která bude konstruktivnější? K čemu je vám schopnost vidět všechny strany problému, když nedokážete svůj vhled a postřehy nasměrovat do něčeho konkrétního?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud vás už jistý vztah více než unavuje, můžete využít dnešní planetární konfigurace k tomu, abyste se ujistili, že vaše poselství zasáhne i vás, zejména pokud se zdá, že dotyčná osoba ignoruje vaše předchozí a velmi zjevné náznaky. Budete inspirováni k tomu, abyste jim dali návrh, který bude tak křišťálově jasný, že už nikdy neotevřou vaše dveře!

Práce

Spolupráce s ostatními se dnes ukáže jako velmi prospěšná. Připojte se k týmu pokrokově smýšlejících lidí, kteří se nebojí vyjádřit své radikální myšlenky. Tak se dosahuje pozitivních změn. Pod jejich vlivem máte potenciál udělat velký pokrok.

Peníze

Tento týden se zaměřte na svou práci. Zeptejte se sami sebe, zda jste spokojeni s tím, čím se živíte, nebo zda byste měli udělat nějaké změny. Pokud je to ta druhá možnost, trocha přemýšlení a aplikované akce může přinést skvělé výsledky. Podpůrný aspekt naznačuje období obnoveného zájmu o váš peněžní život, investice a zabezpečení. Jste na dobré cestě.

Zdraví

Tendence vychovávat druhé může být pro vás přítěží. Pokud nejste placeným profesionálem v pracovní době, je vaší prvořadou povinností starat se především o sebe. I rodiče se musí zaměřit sami na sebe, pokud chtějí být pro své děti správným vzorem. Pokud potřebujete někoho vychovávat, podívejte se do zrcadla. Jste skvělým posluchačem: zeptejte se svého odrazu, co potřebuje, a skočte mu na špek! Možná to bude chtít trochu cviku, ale zvládnete to.

Přečtěte si také