Denní horoskop VAH na 27. 11. 2022

Váhy 27. 11. 2022

Dnes jste v duchovním rozpoložení. Vaše sny jsou živé a jste si jisti, že se vám snaží něco konkrétního sdělit. Je těžké rozptýlit touhu cestovat. Zejména vás to táhne někam, kde můžete studovat jinou kulturu. Taková cesta sice nyní není praktická, ale můžete zvládnout nějaký on-line výzkum na toto téma.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte tendenci uvíznout v rutině, což může být často problém, když se chcete posunout a dělat něco jiného. Zvažte některé nové a velmi odlišné možnosti, abyste si procvičili představivost. Místo toho, abyste tyto plodné myšlenky na nový život a báječné partnerství zahnali, proč nevěnovat nějaký čas úvahám, zda by mohly fungovat?

Práce

Není nic horšího než uvíznout ve vyjetých kolejích. Právě teď je možné, že jste uvízli, protože se cítíte pohodlně. Cítíte stabilitu. Nenechte se chytit do pasti. Riskujte a posuňte se na další úroveň.

Peníze

Podpůrný aspekt nyní ovlivňuje vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír naznačuje, že bude přicházet více peněz a více příležitostí k výdělku. Je zde také náznak hlubších změn, které se odehrávají v delším časovém období. Nyní budete realizovat nové plány, abyste ušetřili peníze do budoucna. Investujte je a zajistěte si jejich růst.

Zdraví

S dnešní planetární energií můžete mít pocit, že po vás lidé chtějí příliš mnoho. Dost možná budete mít pocit, že si nějaký velký chlubil hraje s tím, co vám patří – a to není příjemné! Nezoufejte  je to jen dočasné opatření. Nebojte se použít svůj důvtip, abyste si pomohli získat zpět své území. Nic vám nebrání v tom, abyste si nárokovali svůj prostor, a vzhledem k dnešní nebeské konfiguraci vám nikdo nemůže mít za zlé, že se cítíte ukřivdění.

Přečtěte si také