Denní horoskop VAH na 27. 8. 2022

Váhy 27. 8. 2022

Váhy, emoce by dnes mohly být na vzestupu. Někdo z vašeho okolí může mít problém s autoritou a mohou se objevit politické otázky. Můžete se právě teď cítit mocní a v pokušení vrhnout se do ringu. Raději se však do ničeho politického nepleťte a zaměřte svou sílu a vášeň na vlastní projekt. To s mnohem větší pravděpodobností přinese pozitivní výsledky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud potřebujete poradit, kam dnes vyrazit na rande, nemusíte hledat daleko, protože přátelé vás rádi doprovodí a připojí se k zábavě, kdykoli to bude možné. Denní planetární konfigurace naznačuje, že budete muset být silní, pokud chcete být se svým milencem sami a užít si klidné chvíle. Ostatní s vámi chtějí vytvořit atmosféru večírku.

Práce

Ujistěte se, že jste ke svému okolí upřímní a jasní. Teď není vhodná doba na skrývání tajemství. V práci se šíří spousta pomluv a zjistíte, že cokoli se snažíte utajit, se vám nakonec nesmírně vymstí.

Peníze

Toto období je plné výzev, kdy vesmír vyvolává nejrůznější emoce, z nichž některé mohou být cenné, pokud jde o vydělávání peněz. Váš mozek uvolňuje některé ze svých nejkreativnějších materiálů, takže si připravte tužku a papír, abyste si mohli zapsat, co prožíváte. Přetvořte to v něco výjimečného a dejte se do práce, abyste to prodali s maximálním ziskem!

Zdraví

Vaše sny a intuice se setkávají s vaší vůlí uspět a s vaším zápalem. Možná ale nemáte na mysli žádný cíl, kterému by tento druh energie prospěl. To nevadí; dnes stačí, když budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu a dělat si poznámky. Nikde není psáno, že se musíte pro něco rozhodnout hned. Možná ale budete chtít předvídat rozhodnutí, o kterých víte, že přijdou. Pomůže vám to být připraveni.

Přečtěte si také