Denní horoskop VAH na 27. 9. 2022

Váhy 27. 9. 2022

Vaše mysl je jako jemné síto, které filtruje i ty nejmenší detaily z celku, Váhy. Dnes vaší pozornosti nic neunikne. Jste přímo nad věcí, ať už si to lidé uvědomují, nebo ne. Nebojte se nespěchat a buďte trpěliví. Fakta se mohou odhalovat pomalu, a proto o něčem zásadním nerozhodujte, dokud nebudete mít k dispozici všechny relevantní údaje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner je dnes plný ohně a síry. Pokud jste byli někdy tak záludní a udělali jste něco byť jen malinko nemravného, bude na vás mít spadeno. Jejich hlasová síla je nejvyšší, stejně jako jejich temperament. Jediný způsob, jak odvést jejich pozornost, je přimět je, aby mluvili o něčem, na čem jim vášnivě záleží.

Práce

Jeden závažný problém, který jste museli řešit, vám připadal dostatečný, ale nyní se objeví druhý a třetí naléhavý problém. Když prší, tak leje, a dnes rozhodně leje. Snažte se nepřehánět, ale naopak zůstat v klidu.

Peníze

Vesmír vyzdvihuje vaše kariérní odvětví a pomáhá vám dodávat potřebnou energii pro růst. Možná se vrátíte ke starému nápadu nebo projektu, který jste předtím opustili, a zjistíte, že nyní je ideální čas na jeho realizaci. Možná zjistíte, že vaše sny nebo intuitivní záblesky vám obzvláště pomohou přijít s něčím, co ještě nikdo nikdy neviděl.

Zdraví

Jste vnímaví a snadno podnětní. Díky dnešní planetární energii máte sklon podléhat smyslným impulsům, které nejsou vždy ve vašem nejlepším zájmu: ponocování a pojídání zmrzliny je jedním ze způsobů, jak si přivolat to, o čem mluvíme! Kosmické klima přispívá k zasněnému nedostatku hranic, který je zároveň svůdný a vyvolává problémy. Užívejte si, ale nevzdávejte se svých závazků  pokud ještě dokážete třikrát týdně cvičit, nejste úplně na dně!

Přečtěte si také