Denní horoskop VAH na 28. 10. 2022

Váhy 28. 10. 2022

Právě když zpomalíte, zjednodušíte a naplánujete, věci se opět rozjedou. Vaše představivost se začne rozvíjet. Stabilizace brzdí vašeho tvůrčího ducha. Poslední věc, kterou chce vaše umělecká mysl udělat, je zpomalit. Vyřešit tento vnitřní konflikt může být těžké, ale je to možné. Tyto dvě strany jsou ve stejném týmu, nikoliv proti sobě. Pokud budou spolupracovat, můžete dosáhnout obou cílů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den přináší příležitost pořádně se odvázat a udělat něco jiného. Astroenergie s sebou přináší možnost učinit některá dobrodružná rozhodnutí týkající se vašeho milostného života. Pokud jste uvízli ve vyjetých kolejích a váš vztah se stal spíše rutinou než vášnivým dobrodružstvím, je na vás, abyste v něm znovu objevili jiskru. Udělejte spolu něco neobyčejného!

Práce

Někdo vás pravděpodobně zatlačí do kouta a vám se to nebude ani trochu líbit! Ve skutečnosti budete pravděpodobně velmi rozzlobení. Osoba, která to dělá, vám neimponuje, ale bohužel tomu můžete jen velmi málo zabránit.

Peníze

Do vesmíru teď vkládáte pořádnou energii. Ostatní vás vnímají jako cílevědomého člověka, který bez problémů zvládá více povinností. Díky vlivům na vaše sociální skupiny a politiku se můžete stát vládcem scény dříve, než se nadějete. Využijte toho k tomu, abyste si řekli o více peněz v současném zaměstnání nebo si našli nové.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás úžasným tranzitem, protože vás vybízí k pohledu na dualitu. Tentokrát jde o to, jak se váš citový život prolíná s vaším aktivním (vnějším) životem. Dopřáváte si dostatek uvolnění prostřednictvím pravidelné jógy nebo běhu? Dopřáváte si dostatek výživy prostřednictvím zdravé vyvážené stravy? Dopřáváte si dostatek času na relaxaci a odpočinek? To jsou prakticky všechny nástroje, které potřebujete pro spokojený vztah k sobě samému!

Přečtěte si také