Denní horoskop VAH na 29. 9. 2022

Váhy 29. 9. 2022

Dnes by se mohl objevit románek s někým z daleka, kdo sdílí vaše duchovní sklony. Mohlo by jít o velmi intenzivní, láskyplný a podporující vztah. Nestyďte se a nenechte se ovládnout nejistotou. Nikdy není zaručeno, že milostný vztah vydrží, ale nezdržujte se kvůli tomu. Poznejte tuto osobu blíže.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se může vyostřit situace týkající se vašeho současného vztahu. Mohou zaznít ultimáta a oba budete mít potřebu vyřídit si vzájemné stížnosti. Než však vše skončí pláčem, můžete toho hodně udělat i vy. Oba to zvládnete mnohem lépe, pokud dokážete skutečně naslouchat tomu, co vám ten druhý chce říct.

Práce

Získat od kohokoli přímou odpověď nebude snadné. Lidé mají mnoho různých únikových cest, kterými se před vámi budou snažit skrýt. Můžete to pro dnešek rovnou vzdát a řešit tyto problémy jindy.

Peníze

Vesmír vyzdvihuje vaše kariérní odvětví a pomáhá vám dodávat potřebnou energii pro růst. Možná se vrátíte ke starému nápadu nebo projektu, který jste předtím opustili, a zjistíte, že nyní je ideální čas na jeho realizaci. Možná zjistíte, že vaše sny nebo intuitivní záblesky vám pomohou přijít s něčím, co ještě nikdo nikdy neviděl.

Zdraví

Pochybnosti pro vás mohou být výzvou. S pochybnostmi je to podobné jako s panikou  pokud se vzrušíte, má tendenci se to zhoršovat, ne zlepšovat. A obvykle si neuvědomujete, co vzrušení vyvolává. Je proto důležité pokračovat v praktikování plánu, který udržuje vaše tělo a mysl zdravé a vyvážené. Pokud se vám to podaří, pomůže vám to odolat pochybnostem a nakonec i skutečně poznat vlastní mysl.

Přečtěte si také