Denní horoskop VAH na 3. 10. 2022

Váhy 3. 10. 2022

Diskuse o duchovních nebo psychických záležitostech mohou být výsledkem setkání s autorem na tato témata. Můžete navštívit přednášku této osoby nebo třeba zhlédnout dokumentární film na toto téma. Možná nejste přesvědčeni o tom, co tato osoba říká, a chcete si to ověřit vlastním výzkumem. Ale není to právě účel - přimět vás, abyste se učili na vlastní pěst?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vám chtějí přinést zajímavý den. Můžete komunikovat s někým, kdo je pro vás obzvlášť nepochopitelný, a vaše reakce může být stejně zvláštní. Na jedné straně jste k sobě oba hluboce přitahováni, na druhé straně však existuje něco, co vás nutí být vůči sobě ostražití. Nevzdávejte se, protože během několika dní se to může změnit.

Práce

Víte, že máte v něčem pravdu, ale nedaří se vám o tom přesvědčit ostatní. Vaše slova nevyznívají tak, jak potřebujete. Zdá se, že vystupujete jako přísný, agresivní a velmi tvrdohlavý člověk.

Peníze

Vesmír vyzdvihuje vaše kariérní odvětví a pomáhá vám dodávat potřebnou energii pro růst. Možná se vrátíte ke starému nápadu nebo projektu, který jste předtím opustili, a zjistíte, že nyní je ideální čas na jeho realizaci. Možná zjistíte, že vaše sny nebo intuitivní záblesky vám obzvláště pomohou přijít s něčím, co ještě nikdo nikdy neviděl.

Zdraví

V těchto dnech dochází k nádherným tranzitům, které umožňují osobní růst. Může se objevit citový materiál, který byl ignorován nebo potlačován. Pro zvládnutí tohoto druhu probuzení je důležité zůstat fyzicky aktivní, aby vás neovládla mentální energie. Nesmírně vám pomůže, když se alespoň třikrát týdně věnujete nějakému druhu aerobního cvičení. Pití velkého množství vody vám také pomůže odplavit tyto toxiny - jak fyzicky, tak symbolicky.

Přečtěte si také