Denní horoskop VAH na 3. 11. 2022

Váhy 3. 11. 2022

Mohla by se konat svatba. Může být vaše nebo někoho z vašich blízkých. Ten, kdo se žení, je velmi šťastný. Pokud to nejste vy, budete mít radost za něj nebo za ni a možná začnete toužebně přemýšlet o vlastní oslavě. Pokud jste v současné době zadaní, ale nejste manželé, očekávejte, že se posunete na další úroveň závazku. Pokud jste již manželé, užijte si oslavu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete se začervenat kvůli určitému problému spojenému s důležitým vztahem. V této situaci je lepší neztrácet nervy, protože v sázce je příliš mnoho. Věnujte nějaký čas uklidnění a prostor k tomu, abyste si vše promysleli. Pak, až se budete cítit připraveni, si skutečně promluvte, protože to může problém jednou provždy vyřešit.

Práce

V příštích týdnech budete mít pocit, že vám chybí jen kousek k tomu, abyste byli tam, kde byste chtěli být. Ostatní lidé vám příliš nepomáhají - zkrátka se vám nedostane podpory, kterou si podle vašeho názoru zasloužíte. Vydržte.

Peníze

Nyní získáte další dávku energie. Budete hodně komunikovat, protože aspekty ovlivňují váš stylový dům a vystupování ve světě. Pokud jste si přáli nějakou proměnu, tento týden s ní můžete začít. Lidé vás budou vnímat jako někoho, koho je třeba brát vážně. Seberte odvahu a oblečte si oblek. Je čas požádat o zvýšení platu!

Zdraví

Před ranním příchodem do práce je dobré si trochu zacvičit. Problémy s komunikací se obvykle vyhýbají těm, kteří si před prací zaběhají, zacvičí si před ránem nebo dokonce jen jdou do práce pěšky. Vezměte své tělo vážně a zaznamenáte účinky ve svém osobním i profesním životě. Při dnešním vesmírném klimatu je vhodná doba, abyste si takové závazky sami se sebou vyjednali.

Přečtěte si také