Denní horoskop VAH na 3. 12. 2022

Váhy 3. 12. 2022

Přátelé nebo skupiny by dnes mohli klást nadměrné nároky na váš čas. Jako velkorysý a na služby zaměřený člověk máte tendenci vyhovět tomu, co chtějí ostatní. To je v pořádku, ale nikomu neposloužíte, když jim dovolíte překročit hranici. Můžete také delegovat úkoly. Mějte stále co na práci, ale nepřepínejte se. Musíte si ušetřit trochu energie na zítřek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná opustíte svůj obvyklý praktický rozum a necháte se unést vlnou vášně, která překvapí vás i vašeho partnera (současného nebo budoucího). Je pravděpodobné, že ztratíte zábrany a povzbudí vás to k tomu, abyste při rozhodování o tom, jak by měl tento současný vztah pokračovat, použili spíše svou představivost než paměť. Dokud zcela neztratíte kontakt s realitou, bude vše v pořádku.

Práce

Obvykle se při každém novém pracovním záměru rádi vrháte do větru a necháváte se táhnout štěstím. Dnes je den, kdy byste měli udělat pravý opak. Zvolte zdrženlivější přístup a ujistěte se, že máte jeden nebo dva záložní plány.

Peníze

Nyní bude pro vás komunikace o něco obtížnější. Lidé vás mohou vnímat jinak, než jste, nebo z vašich slov vyčíst něco, co tam není. Ať už je to jakkoli, nemějte pocit, že se musíte bránit. Váš domácí život a emoce se mohou na krátkou dobu rozšířit a mohou být nestabilní. Než abyste nechali napětí eskalovat, raději pěstujte trpělivost. Vězte, že se to brzy zlepší.

Zdraví

Dnes se můžete cítit poněkud nesví a je správné, že nasloucháte sami sobě i za cenu toho, že se vám ostatní budou zdát lhostejní. Neexistuje lepší způsob, jak se chránit, než zůstat věrný tomu, co víte, že je pro vás správné. Podlehnutí tlaku okolního světa vás může často přivést k neštěstí. Snažte se užívat si bezpečí vlastního soukromí, ale buďte opatrní, abyste se zcela neuzavřeli do sebe. Důrazně doporučujeme věnovat se uklidňující józe.

Přečtěte si také