Denní horoskop VAH na 3. 9. 2022

Váhy 3. 9. 2022

Váhy, možná byste se dnes měli zaměřit na obsedantní myšlení. Obvyklými oblastmi takového chování je honba za penězi, mocí, úspěchem a romantikou. Mezi odhodláním a posedlostí je tenká hranice. Pokud se den za dnem upínáte na stejnou věc, možná je na čase si o tom s někým promluvit. Odborník vám může pomoci vidět to, co vidět nechcete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner může mít na mysli něco, o čem brzy zjistíte, že je to vlastně docela dobrý plán. Vyžadují však od vás hlubší závazek. To skutečně prověří kvalitu vašeho vztahu. Pokud jste připraveni do takového uspořádání vstoupit, pak stačí říct ano. Naslouchejte svému srdci.

Práce

Nacházíte se v kritickém bodě své kariéry a někdo vám nyní hází další klacky pod nohy. Vaší reakcí je shromáždit další informace. Místo toho si musíte vypěstovat moudrost, abyste dokázali zpracovat informace, které už máte.

Peníze

Máte nějakou zvláštní energii, která ovlivňuje vaši práci a finanční situaci. Aspekty ovlivňující minulé životy, karmu a instituce ukazují, že by bylo dobré popřemýšlet o práci pro větší společnost nebo o spolupráci s někým, kdo je ve vašem oboru trochu více zavedený. Společně jste nezastavitelní a možná dokážete přitáhnout více zakázek, než byste dokázali sami.

Zdraví

Pokud máte potíže se soustředěním, možná budete potřebovat procvičit tělo a dopřát mysli odpočinek. Bikram jógu doporučujeme, ale není pro slabé povahy! Před intenzivním cvičením i během něj nezapomeňte pít hodně vody. Případně si doma vyžádejte hloubkovou tkáňovou masáž  čím delší, tím lepší! Dopřejte si potěšení a užitek z hluboce uvolňujícího fyzického zážitku. Následně využijte léčivé účinky šalvějového listu: buď v jídle, nebo můžete použít šalvějový olej na pokožku.

Přečtěte si také