Denní horoskop VAH na 30. 9. 2022

Váhy 30. 9. 2022

Vaše hodnoty mohou být napadeny. Možná někdo spojený s vaší prací dělá věci, které se vám zdají neetické, a vy s ním nechcete být spojováni. Ať už je situace jakákoli, vypořádat se s ní může být příliš obtížné. Možná dokonce uvažujete o odchodu z oboru. Nejprve si to dobře rozmyslete! Ať už se rozhodnete jakkoli, budete si chtít být jisti, že je to pro vás správné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se může objevit zajímavý scénář. Někdo z vaší minulosti znovu vstoupí do vašeho života a pro vašeho současného milence může být těžké vyrovnat se s city, které jste k sobě kdysi chovali. Možná bude potřeba hodně ujišťování a možná i intenzivní rozhovor, než uvěří, že už mezi vámi nic není. Zajímavé je, že se dokonce mohou začít mít rádi!

Práce

Závažné pracovní problémy můžete snadno odstranit. Den má lehký průběh, který vám pomáhá oprostit se od intenzity pracovního týdne. I když se dnes ocitnete v práci, buďte v klidu a odlehčení.

Peníze

Vesmír vyzdvihuje vaše kariérní odvětví a pomáhá vám dodávat potřebnou energii pro růst. Možná se vrátíte ke starému nápadu nebo projektu, který jste předtím opustili, a zjistíte, že nyní je ideální čas na jeho realizaci. Možná zjistíte, že vaše sny nebo intuitivní záblesky vám pomohou přijít s něčím, co ještě nikdo nikdy neviděl.

Zdraví

Chceme ze sebe dostat to nejlepší, ale často se bojíme příšer, které střeží naši vnitřní svatyni. Ve vašem případě jsou těmito monstry úzkost, obavy, nervové vyčerpání, strach, neklid a hyperaktivita. Květinové esence pomáhají tyto hrozivé překážky zklidnit. Dobrou odezvu by vám mohly dát jitrocel, levandule, ostružiník, bílý kaštan a mimulus. Esence hledejte v místním obchodě se zdravou výživou. Dejte si libovolnou kombinaci (celkem dvě až čtyři kapky) do koupele nebo na polštář před spaním.

Přečtěte si také