Denní horoskop VAH na 5. 10. 2022

Váhy 5. 10. 2022

Lekce dnes mohou mít různé tvary a velikosti, takže se nemusíte hned snažit pochopit každou maličkost. Místo toho, abyste vše přehnaně analyzovali a nechali se ochromit emocemi, které cítíte, rozhodně jednejte a dělejte chyby. Právě tady přicházejí na řadu lekce. Dovolte jim, aby vás naučily to, co potřebujete vědět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud věříte v osud, pak byste měli věřit i v pokrm, který vám dnes osud naservíroval. Energie vyzařující z planet vytváří pikantní pochoutky, které výrazně umocní váš požitek. Osoba, se kterou se setkáte, může být poněkud neobvyklá a pro někoho možná trochu nechutná, ale pro vás je obzvlášť chutná a možná se vrátíte pro další sousto!

Práce

Když se vztahy a situace zkomplikují, pravděpodobně se dostanete do panického režimu a začnete dělat unáhlená a zbrklá rozhodnutí. Buďte opatrní, protože takové neuvážené jednání vás dostane jen do ještě větších problémů. Než začnete jednat, poraďte se s ostatními.

Peníze

Nikdy nedovolte, aby se o vás říkalo, že neumíte zacházet s penězi. V minulosti to mohla být klidně pravda, nyní jste se však stali disciplinovanějšími, pokud jde o způsob, jakým vyděláváte a utrácíte. Možná budete chtít rozšířit svůj pohled na investování. Podívejte se na investování peněz do společností, které se zvedají, aby uspokojily jedinečné potřeby současné doby.

Zdraví

Struktura, ve které si můžete hrát a pracovat, pro vás byla vytvořena už v mateřské škole. Tím nechceme zlehčovat vaše případné pocity, že jste nezvladatelní, chceme vám jen připomenout důležitost struktury. Současná planetární konfigurace vám pomáhá nastavit potřebné hranice, ať už jsou pro vás jakékoliv, pro vaše zdraví. Struktura musí být flexibilní, ale velmi, velmi pevná. Zkuste si proces začleňování struktury do svého života užít.

Přečtěte si také