Denní horoskop VAH na 6. 10. 2022

Váhy 6. 10. 2022

Zvedněte se z gauče a začněte jednat. Vyjděte z úkrytu a nechte ostatní, aby si poslechli, co máte na srdci. Dejte průchod svým emocím a nestarejte se o to, co si myslí ostatní. Tancujte, jako by se nikdo nedíval. Vášeň bude klíčem k manifestaci vašich snů. Tento den je skvělý k tomu, abyste se k těmto snům odvážně postavili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli nemáte tendenci zdůrazňovat břečku a romantickou stránku vztahu, přesto se vám může stát, že se vám v oku objeví jedna nebo dvě slzy, když vám váš milovaný člověk vyjádří, co k vám skutečně cítí. Planetární vliv vytváří atmosféru, která je báječná pro prožití skutečně romantického večera. Uvařte si jídlo a zařaďte ústřice a šampaňské. Oba budete alespoň na chvíli v sedmém nebi!

Práce

Držte se při zemi. Někteří lidé budou tvrdit, že jste příliš konzervativní, jiní zase, že jste příliš radikální. To jen dokazuje, že vše je relativní. Každý má svůj názor. Stůjte si pevně za svým a neuhýbejte.

Peníze

Nikdy nedovolte, aby se o vás říkalo, že neumíte zacházet s penězi. V minulosti to tak mohlo být, nyní jste se však stali disciplinovanějšími, pokud jde o způsob, jakým vyděláváte a utrácíte. Možná budete chtít rozšířit svůj pohled na investování. Podívejte se na investování peněz do společností, které se zvedají, aby uspokojily jedinečné potřeby současné doby.

Zdraví

Když je ve vzduchu tolik energie, může být obtížné vidět, co se děje za stromy. Na jedné straně si potrpíte na perspektivu a na druhé straně máte tendenci soustředit se na jeden cíl najednou. Využijte současnou nebeskou energii k vybudování zdravé struktury svého života. Vezměte si například jógu: jděte ven a pořiďte si podložku, láhev s vodou atd. Zorganizujte si čas tak, abyste mohli cvičit několikrát týdně. Využijte získanou perspektivu a odhodlání k dosažení pokroku.

Přečtěte si také