Denní horoskop VAH na 9. 10. 2022

Váhy 9. 10. 2022

Dnes by vám mohlo přijít mnoho zajímavých dopisů a telefonátů. Nebo budete muset vyřídit nějakou záležitost, která může zahrnovat papírování, a strávíte hodně času ve společnosti vyřizováním záležitostí. Ve vašem okolí by se také mohly konat skupinové aktivity, které vás a vaše přátele sblíží. Jediné varování spočívá v tom, že byste se neměli snažit dělat příliš mnoho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jaká je vaše nejdivočejší fantazie? Určitě by se to týkalo slov. Dnes si velmi dobře uvědomíte všechny jemné nuance pocitů uzamčených ve frázi, nebo dokonce v celé větě. Své milence obvykle svádíte sladkým šepotem, ale dnes možná pocítíte nutkání posunout se o krok dál a skutečně vyzkoušet sílu gramatiky.

Práce

Převezměte kontrolu nad situací. Energie je na místě. Je třeba ji jen soustředit.

Peníze

Nikdy nedovolte, aby se o vás říkalo, že neumíte zacházet s penězi. V minulosti to mohla být klidně pravda, nyní jste se však stali disciplinovanějšími, pokud jde o způsob, jakým vyděláváte a utrácíte. Možná budete chtít rozšířit svůj pohled na investování. Podívejte se na investování peněz do společností, které se zvedají, aby uspokojily jedinečné potřeby současné doby.

Zdraví

Můžete být rychlí v úderu, ale někdy vám uniká emocionální pointa. Zkuste se dnes zpomalit a provádějte hluboká dechová cvičení. Výhoda toho, že víte, co cítíte, může vám i vašim blízkým ušetřit zraněné city, když náhodou promluvíte příliš brzy. Cvičení jógy se na dýchání zaměřuje více než jiná cvičení. Prozkoumejte, které pozice fungují nejlépe pro uvolnění zablokované energie ve vašich dechových vzorcích.

Přečtěte si také