Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 12. 2022

Vodnář 1. 12. 2022

Vaše nálada bude v průběhu dne střídavě stoupat a klesat a měnit se. Jste na vlně nadšení z posledních dnů a cítíte se více spjati s lidmi po svém boku. Cítíte pečující lásku od někoho, kdo udržuje vaše srdce šťastné a vaši mysl v klidu. Ke konci dne můžete mít pocit, že lidé nejsou tak upřímní, jak se zpočátku zdálo. Zůstaňte ve střehu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že jste právě potkali spřízněnou duši, a uvědomujete si tu hřejivou a něžnou záři hluboko ve svém srdci. Oba pocítíte touhu posunout se k ještě většímu porozumění. Oba víte, že tento vztah obstojí v každé zkoušce a pravděpodobně bude zkoušen. Vaše láska a prohlubující se city však překonají všechny problémy.

Práce

Dnes není vhodná doba na to, abyste ostatním vnucovali své názory. Čím více budete tlačit na pilu, na tím větší odpor narazíte – jak u svého nadřízeného, tak u svých spolupracovníků. Místo toho, abyste se kvůli něčemu rozčilovali, raději se posaďte a uklidněte se.

Peníze

Vaše obvyklá síla je nyní ještě větší. Největší pozornost se věnuje penězům jiných lidí, dluhům, dědictví, společnému majetku a podobně. Pokud jde o získávání finančních prostředků, máte spoustu kreativních nápadů, ale k jejich uskutečnění potřebujete spolupráci druhé strany. Obraťte se na někoho, koho znáte díky své kariéře.

Zdraví

Vaše schopnost podněcovat nové věci je dobře známá. Díky převládající energii jste dnes obzvláště naladěni na nový a lepší způsob, jak věci dělat. Budete se cítit inspirováni k regeneraci starého a nalezení nového svěžího způsobu, jak nasměrovat svou energii. Abyste tento proces posílili, věnujte zvláštní pozornost své stravě. Doporučuje se čerstvé ovoce a zelenina a nízký příjem kofeinu, stejně jako nahrazení červeného masa rybami.

Přečtěte si také