Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 12. 2022

Vodnář 10. 12. 2022

Možná jste byli v poslední době skleslí, ale dnešek by vám měl vrátit dobrou náladu. Můžete se vydat na cestu s plnou důvěrou v její astrologické aspekty. Budete ještě přitažlivější než obvykle a lidé budou považovat váš šarm za neodolatelný. Ve vaší kariéře i milostném životě je příslib mnoha obohacujících zážitků!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je na programu uvolnění zábran. Pokud jste někoho poslušně drželi na uzdě, protože jste měli pocit, že by to tak mezi vámi mělo být, pak dnes možná překvapíte i sami sebe. Intenzita vašich emocí může dát o sobě vědět a vy byste mohli zjistit, že je nemožné zabránit tomu, abyste se nechali unést úžasným šílenstvím rozkoše.

Práce

Vaše mysl se pravděpodobně pohybuje všemi směry sem a tam, což vám ztěžuje soustředění na cokoli, co souvisí s vaší prací. Dnes se vyhýbejte kofeinu i cukru, jinak se tato duševní smršť jen zhorší.

Peníze

V tomto týdnu se vám dostává astrálního daru, který se odehrává v oblasti vašeho horoskopu spojené s psaním, komunikací a zrozenci. Dostáváte pokyn, abyste se nyní blíže zaměřili na tyto oblasti a vydělali další peníze, ať už jde o nové podnikání se sestrou či bratrem, nebo o přidání nové formy komunikace do vašeho arzenálu dovedností. Jděte do toho! S malou pomocí druhých můžete dokázat velké věci.

Zdraví

Vaše schopnost zvládat náročný život má mnoho společného s tím, co jíte a pijete, zda pravidelně cvičíte a jak se staráte o své tělesné potřeby. Podívejte se jasně na své stravovací návyky a pohybový režim. Dokážete si častěji připravovat vlastní jídlo, začínat od nuly, místo toho, abyste si nechávali jídlo nosit s sebou nebo si ohřívali hotové jídlo? Můžete přidat více zeleniny místo toho, abyste si přidávali druhou porci masa? Jsou to maličkosti, které vám mohou stát v cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Prvním krokem je uvědomit si to.

Přečtěte si také