Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 9. 2022

Vodnář 10. 9. 2022

Poruchy na straně počítačů, bankomatů a telefonních systémů by dnes mohly narušit finanční transakce, Vodnáři. Možná budete muset za nákupy platit postaru v hotovosti nebo šeky. Tento den není vhodný pro zahájení nebo dokončení jakýchkoli větších finančních transakcí. Právě teď panuje příliš velký zmatek. Počkejte několik dní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den může vyvolat silné emoce, které by mohly narušit status quo. Možná ani netušíte, co by vás mohlo potkat. Může to být tolik potřebná příležitost udělat si od sebe trochu prostoru a najít si čas být sami. Emoce, které nyní prožíváte, jsou znamením, že je možná zapotřebí období ochlazení.

Práce

Nyní je čas postarat se o všechny detaily, které jste v poslední době ignorovali. Váš smysl pro detail je mnohem ostřejší než obvykle. Vystupte z mraků a připojte se k ostatním na planetě Zemi.

Peníze

V tomto období se dozvíte, jak přijmout komplexní plán splácení dluhů, abyste tuto část svého života vyřešili. V nedávné minulosti jste možná byli zahlceni částkou, kterou dlužíte za hypotéku, kreditní karty nebo půjčky od rodiny a přátel. Máte však výhodu a impuls k tomu, abyste to zvládli. Do této oblasti přesměrujte deset procent svých příjmů.

Zdraví

Současný planetární vliv vás vybízí k tomu, abyste zpochybňovali své osobní zvyky, zároveň cítíte nedůvěru k cvičení, jako by vás vesmír kritizoval za cokoli, co není dokonalé. Je důležité si všimnout, zda k tomu dochází, protože je to klíč k rozbití systému popírání. Když se cítíme odsuzováni, popíráme dané chování. Když cítíme přijetí, můžeme přijmout změnu.

Přečtěte si také