Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 9. 2022

Vodnář 12. 9. 2022

Dnes byste mohli strávit spoustu času vyřizováním pochůzek. Mohlo by dojít ke zpoždění kvůli okolnostem, které nemůžete ovlivnit. Mohli byste zažít tu starou narůstající frustraci. Nemá smysl bojovat s neviditelným nepřítelem. Smiřte se s tím, že se vám možná nepodaří splnit vše, co jste si předsevzali. Dopřejte si klidný večer.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky tomu, že odborně hovoříte o jakémkoli tématu, s nímž jste více než obeznámeni, se seznámíte s určitou stylovou osobou, která na vás již nějakou dobu dělá dojem. Planetární aspekt napomáhá konverzaci tím, že ji činí lehkou a humornou. Natolik, že možná budete chtít později v naučené diskusi pokračovat do větší hloubky.

Práce

Vaše schopnost přizpůsobit se bude podrobena zkoušce. Každý má nějakou náladu a vy se jí budete muset přizpůsobit. Pokud se někdo dokáže v tomto obtížném minovém poli snadno orientovat, jste to právě vy. Věřte si.

Peníze

V tomto období se dozvíte, jak přijmout komplexní plán splácení dluhů, abyste tuto část svého života vyřešili. V nedávné minulosti jste možná byli zahlceni částkou, kterou dlužíte za hypotéku, kreditní karty nebo půjčky od rodiny a přátel. Máte však výhodu a impuls k tomu, abyste to zvládli. Do této oblasti přesměrujte deset procent svých příjmů.

Zdraví

Vyrovnávání rovnováhy, které naše tělo denně provádí, probíhá v ledvinách, kde se krev čistí od nečistot. Začněte navštěvovat uvědomělejší trhy s produkty ve svém okolí. Pěstitelé často prodávají přímo na těchto trzích, což vypovídá o relativně vyvážené ekonomické a ekologické struktuře, kterou možná budete chtít podpořit.

Přečtěte si také