Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 11. 2022

Vodnář 13. 11. 2022

Může být těžké najít duševní a fyzickou základnu. Vaše mysl by mohla být zahalena do mraků nebo nějaké pomyslné časové deformace, takže buďte opatrní, jak budete postupovat. Vaše hlava je v jiné dimenzi a nevěnujete zdaleka dostatečnou pozornost cestě před sebou. Sjeďte z dálnice a nechte svou mysl bloudit na místě, kde je to bezpečné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud nebudete dávat pozor na to, jak formulujete některé požadavky, je pravděpodobné, že součástí dnešní dohody bude více než jen několik problémů s egem. Mohli byste na svého partnera (současného nebo budoucího) působit mnohem tyranštěji, než jste kdy zamýšleli. Možná se za touto chybou skrývá porucha komunikace, ale autentické sdílení od srdce k srdci rychle přinese řešení.

Práce

Váš duch se chce vznést, tak mu to dovolte. Už se nedržte zpátky. Nechte zazářit svou skutečnou osobnost. Vaše originalita je silnou stránkou, nikoli slabinou, a proto se nebojte ji ukázat lidem kolem sebe. V opačném případě se budete cítit utlumení.

Peníze

V oblasti kariéry jste hodně aktivní, což by vám rozhodně mohlo přinést více peněz. Možná obdržíte zprávu od šéfa nebo spolupracovníka, která navždy změní váš život, nebo dostanete zprávu od vesmíru, že je čas změnit kariéru na něco, co pro vás bude mít větší význam. Peníze přicházejí, když následujete své srdce.

Zdraví

Čekání na správný čas nemusí být při dnešní planetární energii tou správnou strategií. Budete se cítit trochu váhavě při běžných každodenních činnostech, ale to se dá při tomto tranzitu očekávat. Zdravotní záležitosti a aktivity nelze odkládat  musíte se svým zdravím zabývat každý den a nebrat ho jako samozřejmost. Zvažte, že se musíte mimořádně pečlivě věnovat sami sobě a pečovat o sebe.

Přečtěte si také