Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 9. 2022

Vodnář 13. 9. 2022

Pokud se snažíte dát dohromady své finance, dnešní den pro to nemusí být nejvhodnější, Vodnáři. Prozatím to odložte stranou. Dopřejte si lehčí stránky života. Dejte dohromady rodinu nebo blízké přátele a vyrazte ven. Můžete si užít den v parku nebo v zoo. Podělte se o pár úsměvů a sbližte se. Ty vážnější záležitosti na vás budou čekat i zítra.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se zdá, že existují překážky, které vám brání v komunikaci s vaším blízkým, nedělejte si s tím příliš velké starosti. Pro nápravu můžete udělat mnoho. Možná budete muset udělat první krok k navázání rozhovoru; přinejmenším tím nastartujete začátek. Od té chvíle by však nemělo trvat příliš dlouho, než spolu opět začnete mluvit.

Práce

Máte přízeň lidí ve svém okolí a ostatní jsou ochotni se vás zastat. Pokračujte a řekněte svůj názor. Vaše emocionální sebedůvěra je silná, což vede k obrovské podpoře v práci. Udělejte nyní svůj velký krok.

Peníze

Peníze pro vás mohou být víc než jen odměna za dobře odvedenou práci. Peníze se nyní mohou stát způsobem, jak se spojit s minulými životy, sny a pomíjivými částmi života. Pokud v sobě chováte nápad na něco, čím byste se nejraději živili, může vám tato doba poskytnout právě ten impuls, abyste jej uskutečnili ve svém skutečném životě. Sny se za těchto podmínek mohou stát skutečností.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace ve vás může vyvolat pocit osamělosti, protože si uvědomíte, že ve světě panuje nerovnováha, kterou vy sami nemůžete změnit. Při zvažování určitých zdravotních problémů můžete zažívat pocit izolace. Snažte se sdílet své myšlenky a nápady s přáteli a rodinou, kteří vás podporují. Tato planetární energie vám říká, abyste se podělili o to, co máte na srdci a v mysli, s těmi, kterým důvěřujete.

Přečtěte si také