Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 8. 2022

Vodnář 14. 8. 2022

Pokud se dostanete do sporu, neustupujte, Vodnáři. Hlavní výhodou, kterou máte oproti svým oponentům, je váš bystrý pozorovací talent. Díky němu dokážete vnímat energii kolem sebe. Přesně víte, co si ostatní lidé myslí a kam směřují jejich argumenty. Dokážete zabránit tomu, aby se vám výbušné záležitosti vymkly z rukou. Buďte agresivní, pokud cítíte, že je to potřeba ke zvládnutí situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se jednat o velmi společenský den, kdy partneři rozhodně nejsou pozadu s tím, aby se přihlásili. Pokud jste se cítili odstrčení, pak vám to tento den vynahradí. Díky planetárnímu aspektu, který je ve hře, romantika a vášeň jasně vzplanou a naskytne se příležitost probrat prakticky všechna témata pod Sluncem. Je to skvělý čas na to, abyste si užili nezapomenutelný večer.

Práce

Něčí zahořklý a poněkud otrávený postoj vám dnes může zkazit náladu. Tento člověk vám pravděpodobně bude říkat, jak máte vést svou show – a pravděpodobně také, jak máte vést svůj život. Nedávejte této osobě ani tu nejmenší šanci. Odstraňte ho nebo ji.

Peníze

Ne vždy máte trpělivost potřebnou k pěstování dlouhodobých vztahů. Chcete výsledky hned, což může stát v cestě růstu v jiných oblastech. V oblasti vážných vztahů se nyní dokonale vyrovnávají mužské a ženské energie. To vám může pomoci spojit se s obchodním partnerem nebo rozvíjet nové projekty. Jen to ještě nepodepisujte do puntíku.

Zdraví

Planety vám dnes poskytnou podněty k přemýšlení. Možná se ve vašem životě zčistajasna objeví nová přitažlivost nebo se náhodou znovu objeví stará láska. V každém případě si musíte dávat pozor na své chování, abyste zůstali věrní sobě i druhé osobě. Dělejte to, co cítíte, a snažte se prožívat vše, co děláte, na rozdíl od toho, abyste se nechali unést okamžikem. Zůstaňte při zemi díky cvičení a zdravé stravě.

Přečtěte si také