Denní horoskop VODNÁŘE na 15. 10. 2022

Vodnář 15. 10. 2022

Amor vás možná zasáhl nečekaně. Vaše libido by dnes mohlo být v plném proudu a vy jste připraveni na lásku. Vypadáte a cítíte se skvěle. Snažte se co nejlépe oslovit toho, koho milujete. Pokud není možné se sejít dnes večer, zkuste si brzy naplánovat romantické dostaveníčko. Pokud vše ostatní selže, ponořte se do romantického románu a unikněte tímto způsobem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle se umíte postarat o zdvořilostní záležitosti ve vztazích a případné nesnáze urovnáváte spoustou dobře míněných frází. Energie tohoto dne vás však může upozornit na potřebu upřímněji vyjádřit své city k milované osobě. Lidé poznají, když nejste skutečně upřímní, a budou mít pocit, že jsou nějakým způsobem zkráceni.

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, bude to pro vás velmi produktivní den. Budete moci velmi efektivně shromažďovat zdroje a informace dohromady, čímž vytvoříte recept na velký úspěch. Aplikujte tento recept na cokoli, co právě děláte.

Peníze

Míříte do období velkého bohatství, pokud jde o finance a informace, které vám pomohou získat větší jistotu. Jste nyní neuvěřitelně senzibilní. Vesmír míchá vaším domem karmy, minulých životů a institucí, takže se zaměřte na tyto oblasti, abyste vydělali více peněz, našli nové nápady na jedinečné výrobky a služby nebo našli místa, kam investovat své peníze pro maximální zisk.

Zdraví

Pokud se častěji než jindy probouzíte na špatné straně postele, pravděpodobně to souvisí s podvědomou touhou, která zůstala příliš dlouho neuspokojena. Jedním ze způsobů, jak nevědomí více zapojit do našeho vědomého, každodenního života, je vést si snový deník. Zabere to jen několik minut každé ráno. Než se obléknete a nasnídáte, věnujte několik minut tomu, abyste si načrtli, co se vám zdálo.

Přečtěte si také