Denní horoskop VODNÁŘE na 15. 8. 2022

Vodnář 15. 8. 2022

Vodnáři, dnes pravděpodobně zvítězí pomalé a vytrvalé kroky. Mohou se objevit nečekané situace, které vás vyvedou z míry, ale nenechte se jimi rozhodit. Držte se své cesty a snažte se nepodléhat divoké, nevyzpytatelné energii kolem vás. Držte se tradičních metod a dejte si pozor na podomní obchodníky, kteří se vám snaží prodat dřevěné penízky. Jste chytřejší než oni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den možná nebudete vědět, co vás zasáhlo. Planetární aspekt, který se vytváří, vás přivede do kontaktu s někým, kdo vám s největší pravděpodobností vyrazí dech. Může to být někdo, kdo byl až do dnešního dne vaším přítelem, nebo dokonce přítel přítele. V pohledu, který si vyměníte, si nebudete moci splést sílu. Bude v něm prskat.

Práce

Budete s někým tančit náročný tanec. Čekáte, až se někdo jiný rozhodne, zatímco tato druhá osoba čeká, až vy uděláte totéž. Výsledkem bude patová situace. Raději všechna rozhodnutí odložte.

Peníze

Ne vždy máte trpělivost potřebnou k pěstování dlouhodobých vztahů. Chcete výsledky hned, což může stát v cestě růstu v jiných oblastech. Ve vašem domě vážných vztahů se nyní dokonale vyrovnávají mužské a ženské energie. To vám může pomoci spojit se s obchodním partnerem nebo rozvíjet nové projekty. Jen to ještě nepodepisujte do puntíku.

Zdraví

Nebeská atmosféra dne ve vás vyvolává pocit, že se někde venku spiklo spiknutí, které vás chce svrhnout! Je to nepravděpodobné, i když vaše pocity jsou jistě oprávněné. Zkuste se vyjádřit ke svému okolí a požádejte o citové uklidnění, které potřebujete. Nemusíte se příliš obnažovat, stačí, když sobě i ostatním přiznáte, že se právě teď cítíte trochu zranitelní. Je to čas, kdy byste měli věnovat zvláštní pozornost svému pohybovému režimu.

Přečtěte si také