Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 10. 2022

Vodnář 16. 10. 2022

Svému milovanému se dokážete vyjádřit jemným způsobem. Není vaším stylem dělat velká gesta nebo kupovat extravagantní dárky. Raději spolu trávíte čas, povídáte si a mazlíte se. Dnes můžete mít neobvykle romantickou náladu a vyznat se z hloubky svých citů. To bude mít přesně ten účinek, v který doufáte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete mít nepříjemný pocit, i když si nejste zcela jisti, co přesně ve vás vyvolává podezření. Určitě budete cítit potřebu prozkoumat nějakou neodbytnou pochybnost. Čím více bude váš milovaný člověk vyznávat svou nevinu, tím více si nebudete jisti. Pravdou je, že se pravděpodobně není třeba znepokojovat, ale abyste dospěli k tomuto pochopení, musíte si promluvit.

Práce

Slepá poslušnost vůči autoritám ve vašem okolí nemusí být v této době tím nejlepším nápadem. Ptejte se a buďte obezřetní, místo abyste se automaticky podřizovali tomu, co po vás druzí žádají. Máte plné právo být opatrní.

Peníze

Míříte do období velkého bohatství, pokud jde o finance a informace, které vám pomohou získat větší jistotu. Jste nyní neuvěřitelně senzibilní. Vesmír míchá vaší oblastí karmy, minulých životů a institucí, takže se zaměřte na tyto oblasti, abyste vydělali více peněz, našli nové nápady na jedinečné výrobky a služby nebo místa, kam investovat své peníze pro maximální zisk.

Zdraví

Ve vzduchu je spousta stresu a moudrý člověk se po mnoha interakcích s ostatními postará o to, aby si odpočinul a vrátil se do reality. Po nadměrné komunikaci je třeba znovu najít zvuk vlastního hlasu. Vzpomeňte si. Je to hlas, který vás jemně instruuje prostřednictvím vašich zdravotních praktik: jezte tohle, nejezte tamto, probuďte se teď, abyste si před prací zacvičili, abyste se v práci nedostali do osobních konfliktů.

Přečtěte si také