Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 10. 2022

Vodnář 17. 10. 2022

Pokud jste nezadaní, můžete dnes toužit po romantickém partnerovi. Jste-li vázáni, možná budete přemýšlet o tom, že byste se zavázali k trvalejšímu závazku. Jste-li ženatí či vdané, můžete myslet na děti. Ať už je vaše situace jakákoli a hledáte nyní cokoli, při setkání se současnými nebo potenciálními partnery se snažte vypadat co nejlépe. Pravděpodobně se vám dostane kýžené odpovědi!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety se spikly, aby vám připravily nádherný večer. Ta zvláštní osoba, která se zdá být romantická, má jemný šarm, dokonalý smysl pro oblékání a ten nejúžasnější intimní styl, vám může vyrazit dech. Protože se to všechno zdá být příliš dobré na to, aby to byla pravda, možná bude lepší počkat alespoň několik dní, než ztratíte hlavu úplně.

Práce

Vaše celková fyzická energie se dnes zvyšuje a tento úžasný trend bude pokračovat i v následujících několika měsících. Zjistíte, že toho zvládnete mnohem více než za normálních okolností. Nebojte se vzít si práci navíc.

Peníze

Míříte do období velkého bohatství, pokud jde o finance a informace, které vám pomohou získat větší jistotu. Jste nyní neuvěřitelně senzibilní. Vesmír míchá vaším domem karmy, minulých životů a institucí, takže se zaměřte na tyto oblasti, abyste vydělali více peněz, našli nové nápady na jedinečné výrobky a služby nebo našli místa, kam investovat své peníze pro maximální zisk.

Zdraví

Maximální využití soukromého času začíná sledováním toho, co jíte, abyste se při náhlých změnách necítili nepříjemně. Neexistuje žádný důvod, proč byste neměli pokračovat v konzumaci základních tří jídel bez svačin kromě ovoce nebo zeleniny. Vzhledem k tomu, že v dnešní době přibývá stresu, je obzvlášť důležité pít hodně vody a vyhýbat se dehydratační kávě a černému čaji.

Přečtěte si také