Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 8. 2022

Vodnář 17. 8. 2022

Pokud potřebujete za něco bojovat, je na to vhodná doba, Vodnáři. Už nějakou dobu si děláte průzkum, jak nejlépe postupovat. Nastal čas jednat. Máte mimořádnou dávku vitality a váš instinkt bojovníka je silný. Cítíte se jako sopka připravená vychrlit vroucí žhavou lávu. Důvěřujte svým instinktům a řiďte se jimi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte mnoho možností, ale nebeská konfigurace naznačuje, že jedna konkrétní volba je důležitá. Týká se rozhodnutí, zda dokážete překlenout propast a udělat krok směrem k někomu, kdo se vám trochu odcizil. Zdá se, že vás děsí myšlenky na to, jak by to mohlo dopadnout, ale udělali byste lépe, kdybyste využili okamžiku a prostě to řekli. Vše bude v pořádku.

Práce

Příliv štěstí a úspěchů v kariéře je mnohem blíž, než si myslíte. Klíčem k úspěchu je dnes vypracování konkrétních plánů. Jaký plán? Pokud jste tak ještě neučinili, musíte si vytvořit plán. Promluvte si o něm s ostatními.

Peníze

Je to náročné období, kdy jdete od jednoho úkolu k druhému. Scházíte se se spolupracovníky a nadřízenými, abyste upevnili svou roli v hierarchii, ale to není všechno. Váš psychický smysl je v oblasti práce a peněz na správné adrese. Máte-li tušení ohledně investic, hrajte opatrně. Tento aspekt je šťastný pro náhlé přívaly bohatství.

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří oheň téměř na zapálení zápalky! Když se k tomu přidá vaše divoká povaha, máte tento měsíc spoustu energie, se kterou můžete pracovat. Využijte ji tím nejzdravějším možným způsobem: fyzickým cvičením. Přebytečnou energii je třeba vyjádřit tělem (tanec, sex, sport atd.), než zamíří do mysli. Nezpracovaná energie se může snadno proměnit v hněv nebo ostrá slova. Kromě toho udržujte maximální příjem vody, abyste si udrželi rovnováhu.

Přečtěte si také