Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 8. 2022

Vodnář 18. 8. 2022

Pokud váháte, zda byste měli držet dietu, je tento den skvělým začátkem, Vodnáři. Pokud patříte k lidem, kteří si opravdu nemusí hlídat, co jedí, dobře vám tak! Stále byste se však měli vyhýbat některým potravinám. Nepijte příliš mnoho alkoholu a vyhýbejte se velkému množství čokolády.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je sice poněkud introspektivní, ale můžete alespoň začít chápat, proč se ve společnosti někoho, kdo je vám poměrně blízký, necítíte úplně v pohodě. Bude lepší, když tento čas strávíte o samotě, abyste se mohli skutečně dostat do kontaktu s tím, co cítíte. Existuje mnoho zvratů, které vám nemusí být na první pohled zřejmé.

Práce

Klíčem k úspěchu je nyní aktivní přístup. Mnohokrát se úspěch dostaví, když se necháte unášet proudem a necháte příležitosti, aby k vám přišly. Většinou tento přístup funguje docela dobře. Právě teď však musíte být asertivnější.

Peníze

Je to náročné období, kdy jdete od jednoho úkolu k druhému. Scházíte se se spolupracovníky a nadřízenými, abyste upevnili svou roli v hierarchii, ale to není všechno. Váš psychický smysl je v oblasti práce a peněz na správné adrese. Máte-li tušení ohledně investic, hrajte na ně opatrně. Tento aspekt je šťastný pro náhlé přívaly bohatství.

Zdraví

V této příznivé planetární atmosféře si užijete spoustu zábavy. Je to hravá, bezstarostná a živá doba, kterou si můžete užít s partnerem nebo o samotě. Budete rádi číst a psát, snadno se domluvíte téměř s kýmkoli a stejně tak těžko se budete nudit. Důležité věci však v tomto krátkém období toulek nenechte uniknout. Zůstaňte věrni svým zdravotním cílům a cvičebním závazkům. Život je nezbytnou kombinací sladkého a hořkého!

Přečtěte si také