Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 12. 2022

Vodnář 2. 12. 2022

Vaše vztahy jsou nyní velmi intenzivní a můžete mít pocit, že každá situace je otázkou života a smrti. Zklidněte hlasy ve své hlavě. Meditujte, navštivte lekci jógy a zhluboka dýchejte. Vězte, že nic není tak dramatické, jak se zdá. I to pomine. Za pár dní se budete moci svým obavám zasmát.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se cítíte připraveni ukončit vztah, který vás již delší dobu svazuje. Pokud se vám podaří sebrat odvahu a smysl pro přesvědčení, pak je možná nejlepší udělat čistý rozchod. Je pravděpodobné, že pokud to bylo špatné pro vás, bylo to špatné i pro vašeho partnera (současného nebo budoucího). Je na čase si vzájemně odpustit a jít dál.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se zamysleli nad tím, jak můžete do své kariéry vnést více svého uměleckého talentu. Ujistěte se, že nenecháte svůj neuvěřitelný tvůrčí talent promarnit. Udělejte si plán, jak to můžete v následujících dnech uskutečnit.

Peníze

Vaše obvyklá síla je nyní ještě větší. Největší pozornost se věnuje penězům jiných lidí, dluhům, dědictví, společnému majetku a podobně. Pokud jde o získávání finančních prostředků, máte spoustu kreativních nápadů, ale k jejich uskutečnění potřebujete spolupráci druhé strany. Obraťte se na někoho, koho znáte díky své kariéře.

Zdraví

Bolesti zad, šíje a hlavy lze alespoň částečně zmírnit zvýšením množství vypité vody a občasnou lekcí jógy.

Přečtěte si také