Denní horoskop VODNÁŘE na 21. 9. 2022

Vodnář 21. 9. 2022

Zvláštní, vzrušující a živé sny mohou dnes inspirovat vaši kreativitu. Možná budete chtít vyzkoušet novou formu umění nebo studovat díla inovátorů. Romantika a sex jsou pro vás obzvláště důležité, Vodnáři, ačkoli nejistota ohledně partnera vás může omezovat v projevování citů. Využijte šanci - dejte dotyčnému najevo, co právě teď potřebujete. Váš přítel může být příjemně překvapen.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jsi mistryní pevného úsměvu, který zůstává dokonale na svém místě navzdory válce, smrti nebo hladomoru. Právě tento den může podpořit scénář, kdy se vašemu blízkému podaří v tomto ohledu změnit směr. Poté, co vám sdělí nějakou "zajímavou" zprávu, můžeme vidět viditelné známky života, jak se vaše rty rozkmitají a zakřiví do něčeho, co by skutečně mohlo být skutečným úsměvem. Třikrát hurá!

Práce

V hloubi duše vám nedostatek sebedůvěry brání v dosažení vašeho nejvyššího potenciálu. Možná ve vás kdysi dávno někdo vyvolal pocit, že nejste schopni dosáhnout něčeho pozoruhodného. Vyžeňte tyto myšlenky ze své mysli. Jsou nepravdivé.

Peníze

Kolem vaší práce a peněz se nyní soustřeďuje zajímavá energie. Podpůrný aspekt znamená, že instituce, jako jsou společnosti vydávající kreditní karty nebo banky, se s vámi snaží spolupracovat na vytvoření komplexního plánu splácení dluhů. Pozitivní čas je také pro získávání finančních prostředků. Pokud se snažíte zbavit dluhů, je to skvělá doba pro kompromis.

Zdraví

Aspekt ve hře vám připomíná, že vaše budoucnost začíná dnes. Je vhodná doba položit si otázku: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete prožívat informovanost a potěšení z péče o své tělo a mysl spíše preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do informativního textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také