Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 6. 2022

Vodnář 22. 6. 2022

Dnešní den je pro vás velmi expanzivní, Vodnáři. Vaše emoce vás mohou přivést do příznivých situací s ostatními. Tempo dne se vám může zdát poněkud pomalejší, ale můžete toho využít ve svůj prospěch. Pečlivě zkoumejte každý detail a snažte se nenechat žádný kousek rovnice bez povšimnutí. Měli byste se těšit stabilní, starostlivé náladě, která z vás vyzařuje a přitahuje k sobě ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bez smyslu pro humor se dnes daleko nedostanete, zvláště při současném astrálním uspořádání. Pokud se dokážete přimět k úsměvu na svou milovanou osobu, i když máte chuť ji uškrtit, velmi to pomůže udržet teplotu před přílišným přehřátím. Tato událost vlastně není tak důležitá, a tak se jí nenechte ovlivnit. Život je příliš krátký.

Práce

Někdo, s kým spolupracujete a kdo je na trhu již delší dobu, vám pravděpodobně poskytne mnoho informací. Berte tyto informace s rezervou. Ostatní lidé jsou striktně proti názoru této osoby. Zvažte obě skupiny názorů.

Peníze

Část z vás se chce posunout vpřed, zatímco jiná část se chce držet zpátky, takže se vám může zdát, že je těžké pokročit v různých pracovních záležitostech. Může se objevit určité napětí mezi vaší touhou po postupu v kariéře a realitou, jak se v současné době promítáte do světa. Je čas zintenzivnit svou hru.

Zdraví

Dnes máte pocit, že pravidla jsou nesmyslná. Je to znuděný pocit, který je třeba znovu začlenit do velkého, krásného kruhu zvaného péče o sebe. Abyste si rozjasnili den a možná se zbavili trudomyslnosti v souvislosti s cvičením nebo starostmi o stravu, zkuste dnes najít něco, co potřebujete, abyste se prostě cítili dobře. Nový šampon? Bublinková koupel? Zvláštní barva šátku nebo košile? Rozhodně doporučujeme horkou koupel s kapkami jasmínového nebo borovicového esenciálního oleje.

Přečtěte si také