Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 9. 2022

Vodnář 22. 9. 2022

Vodnáři, dnes se po vás může chtít, abyste se obrátili naruby. Lidé vás mohou bombardovat takovým způsobem, že se budete chtít stáhnout do své ochranné ulity. Než vytáhnete svou duchaplnou a dobře promyšlenou odpověď, nechte je, ať se rozptýlí. Váš břitký smysl pro sarkastický humor je přesně to, co je potřeba k proražení jakéhokoli nafouklého, povrchního ega.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den si náležitě užijete. Máte nádherný pocit, že vy i vaše milovaná osoba jste si vesmírně souzeni, že vaše jména jsou vepsána ve hvězdách od počátku věků a že budete jeden s druhým na věčnosti. Cože, najednou jste se od této myšlenky odklonili? Raději se rozhodněte pro rázný odchod, než bude pozdě.

Práce

Pokud se ocitnete ve stresu a pod tlakem, nebudete schopni jasně uvažovat. Nedovolte, aby se k vám ostatní lidé takto dostali. Chraňte se, místo abyste dovolili druhým lidem mít tak velký vliv na vaši pohodu.

Peníze

Kolem vaší práce a peněz se nyní soustřeďuje zajímavá energie. Podpůrný aspekt znamená, že instituce, jako jsou společnosti vydávající kreditní karty nebo banky, se s vámi snaží spolupracovat na vytvoření komplexního plánu splácení dluhů. Pozitivní čas je také pro získávání finančních prostředků. Pokud se snažíte zbavit dluhů, je to skvělá doba pro kompromis.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se cítíte sebejistější a zároveň možná trochu nervózní. Emoce jsou proměnlivé a těžko se dají zařadit do nějakých škatulí. Máte tendenci chtít věci pojmenovat a umět uspořádat podobné s podobným. Proto se můžete cítit frustrovaní, pokud se cítíte více emocionálně v oblastech, kde jste zvyklí cítit se organizovaně. Aspekt ve hře má tendenci vyvolávat iracionalitu. Využijte cvičení, které vám pomůže cítit se více pod kontrolou.

Přečtěte si také