Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 4. 2023

Vodnář 23. 4. 2023

Vodnáři, využijte dnes svůj silný smysl pro intuici. Ať už si to vědomě uvědomujete, nebo ne, oceány vytvářejí tsunami síly, kterou nelze ignorovat. Než se rozšíříte směrem ven, ujistěte se, že vycházíte z pevného základu. Dávejte si pozor na příliv a odliv. Hrát si ve vlnách může být zábavné, ale toto je jedno z těch období, kdy vás může snadno vcucnout moře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současné astrální konfiguraci spěcháte ke kadeřníkovi, na nákupy nového oblečení a do posilovny, abyste si dodali zdravý tonus. Někdo na vás působí tak hluboce, že jste ochotni dělat i věci, které obvykle považujete za banální, a raději se místo toho zdokonalujete ve své silné mysli. Toto je výjimka; jste v pohotovosti.

Práce

Následující čtyři týdny jsou obdobím, kdy se budete cítit poněkud odloučeni od lidí, se kterými pracujete. Tento celkový trend vás může trochu zneklidnit, ale snažte se nenechat se jím zahltit. Není to pro vás nejlepší období. Smiřte se s tím.

Peníze

Aktivita ve vašem odvětví komunikace z vás dělá opravdu velmi pilnou včelku. Tento týden budete psát, posílat e-maily, textové zprávy a volat svým oblíbeným lidem a skutečně je oslovíte. Snadněji si také najdete práci na volné noze a svou práci odvedete tak, abyste rychleji dostali zaplaceno. Můžete nyní dosáhnout pokroku, pokud nikomu nešlápnete na kuří oko. Našlapujte opatrně.

Zdraví

Dnešní příznivý planetární tranzit je skvělým aspektem pro komunikaci s přáteli, kteří pro vás hodně znamenají. Oslovuje vás komunikace všeho druhu: mluvená, vizuální, umělecká i fyzická. Abyste věděli, co skutečně cítíte, je užitečné věnovat se pravidelnému fyzickému cvičení, které umožní vašemu tělu, aby k vám promluvilo. Jakmile poznáte, co cítíte, budete schopni lépe komunikovat s lidmi, na kterých vám skutečně záleží.

Přečtěte si také