Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 8. 2022

Vodnář 23. 8. 2022

Vaše podvědomí je dnes aktivní, Vodnáři. Můžete mít psychické vhledy a zvláštní sny. Ať už jsou jakkoli spletité, snaží se vám něco sdělit, možná o vašem vztahu s přítelem nebo milostným partnerem. Udělejte si seznam symbolů a pak zjistěte, co pro vás znamenají. Všechny symboly v těchto snech jsou pravděpodobně velmi osobní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se vyhýbáte diskusi, kterou možná budete muset dnes vést. Planetární aspekt vás přivádí k tomu, že bez ohledu na to, jak nádherně se váš drahý prezentuje, budete muset zatnout zuby a vyjít s tím ven. Ať už je to cokoli, je lepší to vynést ven, než to držet v tajnosti a udělat si tím život téměř nesnesitelným.

Práce

Buďte pevní ve svém postoji. Ukažte lidem, že vaše vůle je pevná a že dokážete své myšlenky úspěšně sdělit ostatním. Dnes budete mít větší vliv, než si myslíte. Místo pasivity dělejte věci s přesvědčením.

Peníze

Tento týden se možná budete potýkat s tím, jak najít svůj tvůrčí hlas v práci. Kreativita a talent tu rozhodně jsou. Je však třeba najít chytrý způsob, jak své schopnosti dát najevo. Jelikož se to týká oblasti spojené s dluhy a získáváním finančních prostředků, může to znamenat, že budete muset něco splatit, než se pustíte do tvůrčího úsilí nebo nejprve získáte více peněz. Udržujte rozpočet v proveditelných mezích.

Zdraví

Připadáte si někdy jako jojo? Dnešní planetární konjunkce vás může obzvlášť zneklidňovat. Je důležité, abyste uměli od situace ustoupit a nechat čas, aby vše vyřešil. Zvažte cvičení jógy nebo si dejte dlouhý běh. Budete tak mít pocit, že jste pro dnešek udělali, co jste mohli, místo abyste se trápili tím, jak změnit věci, které nemáte pod kontrolou.

Přečtěte si také