Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 9. 2022

Vodnář 23. 9. 2022

Možná uspořádáte setkání přátel a sousedů, kteří se zajímají o astrologii, tarot, numerologii nebo jiné formy psychického zaměření, Vodnáři. Pravděpodobně se budete dobře bavit, a to jak díky probíraným informacím, tak díky kamarádství mezi vámi a vašimi hosty. Možná to bylo naplánováno jako jednorázová akce, ale všichni se budou bavit natolik, že si naplánujete další setkání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším současným partnerem je spousta elektřiny (bez slovní hříčky). Energie dne však může způsobit, že pojistky vybouchnou, protože k někomu jinému chováte hlubší city. Pokud jste čekali na tu výjimečnou osobu, která donedávna nebyla k dispozici, možná už nebudete muset čekat. Zelené světlo svítí a znamená jdi!

Práce

Ujistěte se, že pracujete v zaměstnání, které souzní s vaší duší. Je důležité, abyste dělali něco, čemu opravdu věříte. Pokud tomu tak není, je čas prozkoumat jiné možnosti. Nyní je pro vás k dispozici velká nabídka.

Peníze

Kolem vaší práce a peněz se nyní soustřeďuje zajímavá energie. Podpůrný aspekt znamená, že instituce, jako jsou společnosti vydávající kreditní karty nebo banky, se s vámi snaží spolupracovat na vytvoření komplexního plánu splácení dluhů. Pozitivní čas je také pro získávání finančních prostředků. Pokud se snažíte zbavit dluhů, je to skvělá doba pro kompromis.

Zdraví

Když se rozhodnete, že si na něco zvyknete, je to, jako byste otočili stránku v knize. V dnešní energii najdete vynikající zdroj informací pro vytvoření zdravých postupů ve stravování a cvičení. Možná se to na první pohled nezdá, ale když se rozhodnete omezit ve svém jídelníčku mléčné výrobky a zvýšit množství konzumované vody, nastoupili jste cestu k mnohem zdravějšímu imunitnímu systému. Vaše síla spočívá v hodnocení a jednání.

Přečtěte si také