Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 11. 2022

Vodnář 24. 11. 2022

Máte před sebou příjemný den. Lidé mohou být o něco méně hraví, ale o to více budou ve svých vztazích starostliví. Přesně tak je máte rádi! Vše je na vaší straně, abyste mohli někomu blízkému vyjádřit své city. Udělejte to hned! Tato atmosféra potrvá jen několik dní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít náladu uspořádat malé setkání, kde se sejdou blízcí přátelé, kteří vám v průběhu let byli oporou a nabízeli pomoc a podporu. Jste-li svobodní, pak možná rádi pozvete i několik dalších vybraných postav, které se mohou postarat o zábavu svůdnějšího druhu. Ať už uděláte cokoli, buďte spontánní.

Práce

Jakýkoli problém, který máte, lze vyřešit tím, že si o něm promluvíte s ostatními. Sdělte myšlenky, které vám víří hlavou, místo abyste je drželi v sobě. Jednoduchý akt vyjádření vám ulehčí břemeno, které nesete.

Peníze

Aspekty ovlivňují vaši oblast romantiky, zábavy a dětí, což by mohlo způsobit, že budete roztěkaní a nesoustředění. Vesmír však ovlivní také váš sektor minulých životů, karmy a institucí. Očekávejte podivnosti ze svého podvědomí, pracovního života a vztahů. To se může stát na nějakou dobu normou.

Zdraví

Zatímco si ostatní stěžují, že mají špatný den, vy můžete plánovat svůj vítězný tah! Dnes je například dobrý den na to, abyste zapůsobili na šéfa, aniž byste se o to opravdu snažili. Dnes se vám může stát, že se věci obrátí ve váš prospěch, a to jen z pouhého štěstí. Dávejte si pozor, abyste se nenechali strhnout rozmachem událostí natolik, že byste přehlédli své vlastní základní potřeby. Bylo by tragické, kdybyste úplně prošvihli loď, protože jste se zapomněli naobědvat a dostali se do špatné nálady!

Přečtěte si také