Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 12. 2022

Vodnář 26. 12. 2022

Nálada je dnes tísnivá a tíživá. Tu a tam se objeví nějaké zklamání, pokud se budete muset nějak prosadit, ať už soukromě nebo pracovně. Existuje určitá pravděpodobnost, že se budete cítit naštvaní na někoho, kdo je pro vás důležitý. Nepodléhejte svým negativním pocitům příliš rychle. Škodilo by to vaší morálce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je velmi vzrušující a nepředvídatelná díky energii vycházející z planetární konfigurace. Právě když jste si mysleli, že máte všechno zařízené, můžete zjistit, že najednou musíte vytrhnout stehy a začít znovu. To však nemusí být nutně tak špatné. Život je plný změn a pravá láska vás změní víc, než si dokážete představit, ale bude to změna k lepšímu.

Práce

Vaše slova budou mít dnes větší sílu a vy budete mít možnost ovlivnit mnoho lidí informacemi, o které se podělíte s ostatními. Neskrývejte před lidmi žádná tajemství. Informace, které máte, jsou cenné, a tak sdělte, co víte.

Peníze

Tento týden můžete být mnohem shovívavější ke své nekonvenční stránce, zejména pokud jde o slova a nápady. Zábava, rodina a romantika jsou pro vás na prvním místě. Vaše osobní projevy však ovlivňují i další aspekty. Jste nyní trochu výjimeční, ale můžete se v tom bezpečně uvolnit. Víte, kdy udělat tlustou čáru.

Zdraví

Dříve jste milovali fyzickou aktivitu – čím intenzivnější, tím lepší. Co se z této touhy stalo? Představte si velký hrnec naplněný polévkou  ten největší, jaký si dokážete představit. Míchání tohoto hrnce, aby se polévka ze samého dna smíchala s polévkou nahoře, je to, co pro vás dělá cvičení. Ideální je správná rovnováha mezi aerobním a anaerobním cvičením. Tento proces je nejen fyzicky uspokojující, ale je také nezbytný pro zdravou mysl. Když se ve vás vaří tolik energie, pravidelné fyzické uvolňování udržuje vaše duševní procesy pod kontrolou. Přemýšlejte o tom.

Přečtěte si také