Denní horoskop VODNÁŘE na 27. 11. 2022

Vodnář 27. 11. 2022

Jste obzvláště vnímaví k pocitům druhých. Tento dar je spíše požehnáním než prokletím, přesto jsou chvíle, kdy je těžké nepřijímat problémy druhých. Dnes na vás může blízký přítel vyložit své břemeno. Laskavě naslouchejte, nabídněte radu, ale nenabízejte víc, než je reálné. Koneckonců není to váš problém.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra tohoto dne podporuje růst a také smysl pro posun vpřed, zanechání minulosti za sebou a odvážný vstup do nové a zářivější budoucnosti. Je to skvělá příležitost k tomu, abyste se vydali novým směrem a rozhodli se, co byste chtěli se svým životem dělat a jaké vztahy byste si od nynějška chtěli užívat.

Práce

Dnes máte velkou sílu. Mějte však na paměti, že to, že máte sílu, neznamená, že ji využijete ke svým osobním cílům. Nedostatek spravedlnosti během dne odvede vaši energii k nápravě křivd.

Peníze

Aspekty ovlivňují vaši oblast romantiky, zábavy a dětí, což by mohlo způsobit, že budete roztěkaní a nesoustředění. Vesmír však ovlivní také váš sektor minulých životů, karmy a institucí. Očekávejte podivnosti ze svého podvědomí, pracovního života a vztahů. To se může stát na nějakou dobu normou.

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zabavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení svých pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli...

Přečtěte si také