Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 10. 2022

Vodnář 28. 10. 2022

Sebepojetí by pro vás mohlo být obtížným problémem. Možná jste si o sobě v poslední době vytvořili falešný obraz. Ve snaze zakrýt svou nejistotu jste možná některým lidem nevyjádřili, jak se cítíte. Když se podíváte do zrcadla, možná zjistíte, že osoba, kterou vidíte, je zcela jiná než ta, kterou vidí ostatní lidé. Tento rozpor vás může dostat do nepříjemných situací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři vás povzbudí, abyste dnes byli více sami sebou. Budete mít chuť experimentovat a také být upřímní a otevření. Pro jednou se neschovávejte za své královské manýry, ale odvažte se odhodit masku a být zcela sami sebou. Možná vám to přijde osvěžující a vzrušující. Možná se vám to dokonce zalíbí. Váš partner si vaše nové já jistě užije!

Práce

Ostatní se vás možná snaží popohnat, ale to není váš styl, takže tomuto tlaku nepodléhejte. Raději dělejte věci svým tempem. Výsledkem bude méně zmatků. Díky tomu si víkend mnohem více užijete.

Peníze

Vaše znamení není vždy nejtrpělivější. Nyní se dočkáte pohybu vpřed, který máte tak rádi. Jelikož aspekty ovlivňují vaše vzdělání, učení, metafyziku a cestování, přemýšlejte o tom, jak můžete buď posílit své dovednosti absolvováním kurzů, nebo se podělit prostřednictvím výuky o dovednosti, které již máte. Peníze následují, když najdete tu jedinou dovednost, kterou nikdo jiný nemá.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás může přimět k intenzivnímu pohledu na sebe sama. Pokud vidíte slabiny, přijměte je. Pokud vidíte silné stránky, oslavte je. Reagujte na sebe tak, jak byste chtěli, aby na vás ostatní reagovali v ideálním světě, a tento svět se brzy stane vaším. Neexistuje žádný důvod, proč byste nemohli dosáhnout svých zdravotních cílů. Můžete být tak krásní, jak jen chcete. Jediným požadavkem je, abyste to brali vážně a věnovali se tomu.

Přečtěte si také