Denní horoskop VODNÁŘE na 29. 11. 2022

Vodnář 29. 11. 2022

Pryč se starým a dovnitř s novým! To je zřejmě vaše dnešní mantra, zejména pokud jde o váš domov. Vaše energie a motivace jsou vysoké. Jestli někdo dokáže provést kompletní jednodenní rekonstrukci, tak vy. Ale i vy se můžete zranit, když se snažíte sami přestěhovat pohovku. Přizvěte si pomocníky, ale dejte si pozor, abyste je příliš nenamáhali. Ne každý má vaši energii!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vás dnes udělá velmi šťastným člověkem. Už dlouho toužíte po tom, aby se vám nějaká výjimečná osoba ve vašem životě pevněji zavázala. Nyní se zdá, že právě to má v úmyslu. Zjistíte, že ačkoli často působí velmi klidně a rozvážně, jakmile jednou dá své slovo, udělá vše pro to, aby ho dodržela.

Práce

Přichází k vám důležitý vhled, který umožňuje uzdravení vaší současné situace. Buďte otevření těmto novým způsobům řešení napětí. Pokud nejste schopni uzdravit sami sebe a potíže, ve kterých se nacházíte, nedosáhnete pokroku ve své práci.

Peníze

Vaše obvyklá síla je nyní ještě větší. Největší pozornost se věnuje penězům jiných lidí, dluhům, dědictví, společnému majetku a podobně. Pokud jde o získávání finančních prostředků, máte spoustu kreativních nápadů, ale k jejich uskutečnění potřebujete spolupráci druhé strany. Obraťte se na někoho, koho znáte díky své kariéře.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat! Možná můžete udělat něco symbolického – například si koupit podložku na jógu nebo se zavázat k pravidelnému cvičení  a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také